Stikere si Abtibilduri

Filter

Stikere si abtibilduri

Fie ca este Spiderman eroul preferat al fiului tau sau pur si simplu ii place sa priveasca la desenele animate cu Trenuletul Thomas, noi putem sa-ti oferim pentru copilasul tau  seturi de stikere si abtibilduri.

Lipiciul este greu de folosit de copii mici, se murdaresc prea repede hainele de la el si parca devine joaca prea dificila. IDAKids iti ofera alternativa mai putin murdara insa la fel de amuzanta.

Invata-ti piciul sa lipeasca folosindu-te de stikere sau abtibilduri.

Aceste stikere si abtibilduri sunt viu colorate, reprezinta imagini cu eroi sau printesele indragite de copilasi. Face impreuna colaje haioase pe care puteti apoi sa le oferiti rudelor  in dar. Ce poate sa aduca mai mare bucurie oricarui bunic sau bunica decat o felicitare facuta de mana de micul lor nepotel ?

Invata-ti copilul sa-si aprecieze munca inca de micut. Darurile si cadourile nu trebuie sa fie neaparat obiecte scumpe. Obisnuieste-l sa daruiasca si sa primeasca frumos orice dar.

Puteti sa va impodobiti peretii camerei copilului cu stikere si abtibilduri. De la o varsta decorarea propriei camere poate da un sentiment de independenta copilului tau. Ajuta-l sa faca asta chiar daca este inca prea mic sa puna mana pe trafalet si vopsele. Stokerele si abtibildurile pot sa aiba acelasi efect pentru el/ea.

Daca micutul tau e deja la scoala atunci aceste stikere si abtibilduri pot sa dea un design nou copertilor caietelor lui. Va face scoala mai amuzanta si mai interesanta si in acelasi timp va avea printesa preferata, sau eroul favorit, alaturi.