Masinute

Filter

Masinute

Jucariile de imitatie au fost intotdeauna extrem de indragite de cei mici. Baietilor le place cat sunt copii sa se joace cu masinute pe care atunci cand vor fi mari vor dori sa le conduca.

IDAKids iti pune la dispozitie o gama bogata de masinute pentru copilasul tau. De la cele mai mici preturi (avem in magazin masinute cu pret mai mic de 10 lei) pana la masinute cu radiocomanda sau la constructia carora a fost utilizata cea mai noua tehnologie.

Masinute cu frictiune
Cele mai simple si ieftine masinute sunt cele cu frictiune. Acestea pot sa completeze cu succes un cadou sau pot sa fie un dar pentru copilul tau prin care doar sa-i amintesti cat de mult il iubesti.

Masinutele cu telecomanda (radio comanda)
Masinutele cu radio comanda sunt putin mai sofisticate decat restul masinutelor pentru ca ii permit copilului sa-si dezvolte abilitati noi. Controlul este detinut in intregime de copil prin intermediul telecomenzii. In acesta categorie de masinute intra modelele unor masini celebre luxoase.

O masinuta cu radio comanda il va ajuta pe copilul tau sa isi dezvolte abilitatile de coordonare, sa se orienteze in spatiu dar si sa manevreze de la distanta un obict. Cu putin noroc si cu cateva intrebari siret puse de tine poate reusesti sa-l convingi sa invete si putina fizica.

Masinute cu inductie
Cea mai inovativa masinuta din momentul de fata din magazinul IDAKids si nu numai este masinuta cu inductie. Acesta masinuta merge singura pe traseul pe care il desenezi tu sau copilul tau pe o coala de hartie. Masinuta este prevazuta cu un senzor optic care ii permite sa citeasca dara negra desenata pe hartia alba.

Masinuta cu inductie poate sa fie cadoul ideal pentru orice copil dar in acelasi timp si pentru adultii pasionati de tehnologie si masini. Are mai multe variante de design. Toate cele patru variante au aceleasi functii.

Si masinuta cu inductie ca si masinutetele cu radiocomanda functioneaza cu baterii care se pot inlocui dupa terminare.

Pentru orice baietel sau baiat o masinuta o sa ramana mereu un prilej bun de joaca sau de bucurie. Daca baietelul este deja adolescent poti sa-i oferi o masinuta mica de metal. Acestea se pot colectiona si chiar simpatice.