Covorase Copii

Filter

Covorase copii

Pentru ca stim ca este imposibil sa convingi un copilas ca podeaua si parchetul nu sunt cele mai potrivite locuri de joaca, IDAKids iti pune la dispozitie o categorie intreaga de covorase copii si saltelute de joaca pentru bebelusul sau copilasul tau.

Bebelusii sunt greu de amuzat si se plictisesc foarte repede. Un covoras de joaca confectionat din acelasi material din care sunt confectionate plapumioarele pentru bebelusi poate sa izoleze termic suficient bine pentru a-ti putea lasa copilasul sa se joace pe el.  Aceste covorase / saltelute de joaca se pot pune pe pat sau chiar pe covor. Daca bebelusul tau este deja suficient de mare si poate exista pericolul ca acesta sa cada din pat atunci este mai in siguranta sa il pui direct pe covor.

Covorasele tip puzzle din magazinul IDAKids sunt confectionate din EVA (Ethyle Vinyle Acetate). Aceasta este o spuma care izoleaza foarte bine termic. Este un material usor de manevrat din cauza densitatii foarte mici pe care o are.

Aceste covorase vin in piese separate decupate sub forma unor bucati de puzzle care se pot imbina dupa cum doriti. Se pot transforma in covorase foarte calduroase, ideale pentru camera copilului, pentru ca acesta sa se joace pe ele sau se pot face forme precum un cub sau o casuta si se pot folosi ca jucarii.

Una din variantele de covorase existente in stocul nostru are parti care se pot desprinde pentru a forma instrumentele necesare pentru doua jocuri clasice. Unul dintre aceste jocuri se numeste X si 0 si se poate juca direct pe podea daca piesele covorasului sunt puse intr-o anumita ordine.

Din acelasi material mai avem un covoras viu colorat, cu bucati mult mai mari. Acest puzzle poate sa se transforme intr-un loc de joaca in sine pentru copilul tau. Punand cele patru piese in forma unei casute de joaca, copilul tau va putea sa stea acolo are intregi si sa se joace cu jucariile preferate.

EVA este un material netoxic si nedaunator sanatatii corpului uman. Este nerecomandat insa copiilor sub 3 ani din cauza ca poate fi rupt sau ros in bucatele mici care pot sa fie inghitite cu usurinta de acestia.