Jucarii de sortat

Filter

Jucarii de sortat

Inca de micut bebelusul tau are nevoie sa-si dezvolte cateva aptitudini fundamental necesare pentru o dezvoltare ulterioara normala.

Ca parinte trebuie sa fi mereu atent la nevoile copilului tau si sa incerci sa le implinesti in cat mai mare masura.  Poate sa fie o misiune dificila din cauza avalansei de jucarii de pe piata. Iti este adesea greu sa alegi jucariile potrivite pentru varsta si nevoile copilului tau. La IDAKids gasesti jucarii educative pentru bebelusi si copii mai mari. Jucarii de sortat care fac parte din categoria jucariilor educative pentru copii mici  si foarte mici (bebelusi).

Jucariile de sortat iti vor ajuta bebelusul sa perceapa mai usor formele obiectelor din jurul lui.

In magazinul IDAKids gasesti jucarii de sortat pentru bebelusi si pentru copii mici. Aceste jucarii pot sa fie confectionate din lemn, cu un sortator o cutie in care se pot depozita usor dupa ce joaca s-a terminat, sau din plastic de foarte buna calitate.

Jucariile de sortat din plastic pot sa aiba diferite forme. Fie ca este un cocos frumos colorat sau un dinozaur galben sau verde ideea de baza ramane aceasi. Copilul trebuie sa invete sa perceapa diferite forme si dimensiuni pentru a putea ulterior sa le introduca in cutiuta sortatoare. Aceste jucarii de sortat sunt legate de o sfoara care transforma jucaria rapid intr-o jucarie de tras. Copilul tau va putea sa ia cu el acest fel de jucarii de sortat si la plimbare, prin parc sau la joaca afara.

Jucariile de sortat din magazinul nostru gandite si concepute pentru a putea fi usor manevrate de copilul tau. Formele nu au colturi ascutite sau taioase, ceea ce le face foarte sigure, copilul tau nu va putea sa se ramneasca cu ele.

Materialele care au fost utilizate la confectionarea acestor jucarii de sortat sunt de calitate, netoxice si nedaunatoare sanatatii.

Datorita faptului ca nu contin piese mici care sa se desprinda usor, jucariile de sortat din magazinul IDAKids sunt recomandate si copiilor care au varsta mai mica decat trei ani. Se recomanda totusi stricta supraveghere a unui adult.