Carti

Filter

Carti copii

Cartile au fost intotdeauna cea mai placuta si benefica forma prin care putem sa evadam. Ne putem imagina ca suntem in spatii, timpuri sau chiar lumi diferite prin intermediul lecturii. Cand vine vorba de copilasi, lectura trebuie sa existe in rutina lor zilnica.

Chiar daca nu stie inca sa citeasca, micutul/micuta ta are nevoie de carti. In primul rand pentru ca trebuie sa se obisnuiasca de mititel cu ideea de carte, cu formatul.

Traim in epoca in care tehnologia s-a dezvoltat foarte mult in beneficiul nostru. Asta nu inseamna ca trebuie sa uitam de obiceiurile vechi si sanatoase care ne-au ajutat sa ajungem in acest punct al civilizatiei.

Cartile trebuie sa existe in viata copilului tau nu doar in scop recreativ, lucru deloc gresit dealtfel, dar si in scop educativ. Sa nu uitam ca in urmatorii cincisprezece sau chiar douazeci de ani copilul tau isi va petrce mare parte din timp la scoala. Scoala presupune studiu si diciplina, de accea introducandu-l de mic in lumea cartilor ii faci un mare favor copilului tau.

Cartile pentru copii din magazinul nostru sunt dedicate copiilor de varste mici si foarte mici.

Carti copii mici – carticele ilustrate
Cand inca puiul tau este foarte mic ii este destul de greu sa perceapa cartile ca fiind interesante daca tu nu le prezinti asa. Puteti incepe cu cele in editii cartonate, format mic cu imagini mari, viu colorate. Copilul tau va adora sa privesca animale sau pasari colorate in carticele pe care va putea sa le tina chiar el in manute.

Carti de colorat
Dupa ce trece incet de varsta de un an poti sa incepi sa il pregatesti de colorat si desenat. In magazinul IDAKids gasesti carti de colorat insotite de cate o poveste interesanta pe care poti sa o citesti copilului tau in timp ce acesta coloreaza.

Carti copii – cadoul ideal
Daca te va vedea pe tine citind copilul tau va vrea si el sa o faca. Cel mai simplu mod prin care poti sa il determini sa faca ceva este prin puterea exemplului. Ofera-i carti in dar si rasfoiestele in fata lui chiar daca el poate sa te ignore in prima faza. Daca iti manifesti in mod direct entuziasmul fata de ceea  ce este reprezentat in paginile cartii iti garantam ca si copilul tau o sa fie atras de carte.

Este foarte important sa alegi carti copii dedicate segmentului de varsta potrivit cu varsta reala a copilului tau. Magazinul IDAKids are filtre de cautare rapida care te pot ajuta sa cauti  carti sau jucarii potrivite varstei copilului tau.