Elicoptere, avioane si nave de jucarie

Filter

Elicoptere, avioane si nave de jucarie

„Avion cu motor ia-ma si pe mine-n zbor!!”  iti mai aduci aminte? Asa fugeam si tipam cand vedeam un avion pe cer cand eram copii. Era un eveniment pe care noi il tratam, copii fiind, cu mult interes si mai ales entuziasm.

Nu putem sa avem pretentia de la copii nostri sa aiba acelasi etuziasm la vederea unui avion pe cer insa putem sa-l bucuram oferindu-i o jucarie din categoria elicoptere, avioane si nave de jucarie.

Copii au fost intotdeauna  atrasi de obictele care pot zbura. Elicopterele de jucarie pot pune un zambet foarte mare si sincer pe fata copilului tau indiferent daca este fetita sau baietel.

In magazinul IDAKids online gasesti, pentru copilul tau, avioane de jucarie de diferite dimensiuni si marimi. Avioane micute cu functii de sunet si lumini, care functioneaza cu baterii. Avioane de jucarie mai mari cu o atentie mai mare data detaliilor in momentul constructiei lor.

Jucariile din categoria elicoptere, avioane si nave de jucarie pot sa reprezinte cu succes un cadou perfect pentru copilul, nepotelul sau copilul vecinului  tau. Ceea ce incercam sa subliniem este faptul ca aceste jucarii interactive pentru baietei pot sa fie si educative sau creative in acelasi timp in functie de modul in care sunt folosite.

Poate ca baietelului tau de clasa a sasea ii este greu sa inteleaga principiul aerodinamicii si portanta. Oferindu-i in dar un avion de jucarie ii poti povesti despre cum functioneaza, va puteti documenta impreuna, va puteti juca si asfel faci lucrurile mult mai clare si mai precise.

Copiilor le este foarte greu sa inteleaga notiuni abstracte. De aceea cel mai usor pot invata daca au in fata lor obiecte care sa fie reprezentatii cat mai clare ale lucrurilor. Foloseste-te de jucariile din magazinul online IDAKids pentru a-ti ajuta copilul sa invete mai bine si mai repede.

Puteti invata istorie impreuna folosindu-va de navele de jucarie din magazinul nostru. Elicopterele, avioanele si navele de jucarie pot sa fie nu doar jucarii pentru baieti ci si materiale didactice foarte utile. Jucati-va si distrati-va invatand lucruri noi.