Bucatarii copii

Filter

Bucatarii copii – accesorii bucatarie de jucarie

Copilul invata imitandu-si parintii. Inca din primele zile de viata beblusul este fascinat de prezenta si mirosul mamei. Pe masura ce creste se modifica doar forma in care isi manifesta nevoia de a petrece cat  mai mult timp cu parintii.

Magazinul IDAKids vine cu o serie de propuneri de jucarii de imitatie care sa ii permita copilului tau sa aiba aceleasi activitati pe care le ai si tu. Si pentru ca stim ca una din cele mai necesare si des intalnite activitati ale mamicilor este gatitul noi am venit cu bucatarii copii.

Categoria bucatarii copii este destinata jucariilor de imitatie care au ca subiect central bucatari si gatitul.

Avem variante de bucatarii copii in culori vesele (roz sau mov) dedicate fetitelor. Aceste mici gospodine harnicute au nevoie de propriile bucatarii pentru a-si putea ajuta mamica la gatit. Acum vor putea sa le gateasca papusilor si jucariilor felurile de mancare preferate. Bucatariile pentru copii au accesorii precum oale, tigai, aragaze si farfurii cu tacamuri. Tot ce este necesar intr-o bucatarie, fie ea chiar si de jucarie, gasesti in seturile de bucatarii copii.

Pentru ca si baieteilor le place sa isi ajute mama sau poate vor si ei sa se joace in bucatarie, IDAKids a pregatit variante de bucatarii copii de culori neutre. Aceste bucatarii au culori in nuante de gri si alb si sunt perfecte pentru micul tau chef.

Daca este incurajat de mic sa aiba preocupari similare cu ale tale, copilului tau ii va fi mai lesne sa te ajute mai tarziu. Odata ce creste puteti inlocui jucariile cu obiecte din bucatari si poate fara sa isi dea seama copilul tau va incepe sa faca cat mai multe treburi casnice. Il vei ajuta asfel sa creasca sanatos, sa devina un adul responsabil si independent.

Aceste bucatarii copii pot parea jucarii banale insa pot avea un impact puternic asupra personalitati copilului tau. Il pot ajuta sa se dezvolte si sa inteleaga si sa invete lucruri noi.

Jucati-va impreuna cat mai mult chiar si atunci cand sunteti ocupati cu treburile gospodaresti. Implica-l si pe el si vei vedea cat de mult conteaza pentru el.

IDAKids este aici pentru tine si copilul tau !