Jocuri educative

Filter

Jocuri educative pentru copii

Vrei sa iti convingi copilul sa invete lucruri noi dar e deja satul de scoala sau pur si simplu e prea mic ca sa aiba rabdare sa te asculte? Te-ai gandit vreodata ca jucandu-te cu el ai putea sa obtii  acest lucru ? Noi ne-am gandit! De aceea iti punem la dispozitie o gama intreaga de jocuri educative. Pentru ca fiecare etapa din viata copilului tau e diferita si pentru ca are perceptii diferite asupra lucrurilor odata cu trecerea timpului, noi avem pentru tine si copilul tau, jocuri ideale fiecarei varste. De la jocuri de logica, de strategie, de matematica sau stiinte ale naturii sau chiar anatomie umana.

Niciodata nu este prea devreme pentru un copil sa invete anatomie sau biologie. Jucati-va impreuna cat mai multe Jocuri educative si petreceti timp de calitate cu copilul.

Cate tari sunt in lume sau cate capitale al caror nume incepe cu litera M cunosti ? Niciodata nu este prea tarziu sa invatam lucruri noi  mai ales cand putem sa le invatam odata cu propriul nostru copil. Poate ca nu pare amuzant la prima vedere insa odata ce incepe competitia jocul devine din ce in ce mai interesant iar volumul de informatii asimilat de copilul tau este din ce in ce mai mare.

Jocurile educative pe care ti le oferim sunt potrivite pentru copilul tau fie ca ai o mica printesa, fie ca ai acasa un mic cavaler.

Daca nu stii ce fel de cadou sa-i oferi copilului tau atunci intra in magazinul nostru online la categoria Jocuri educative si alege de acolo. Cu siguranta ai sa gasesti ceva potrivit pentru varsta si nevoile lui. Cauta jocuri pe care sa le puteti juca impreuna, jocuri care sa contina cat mai multe informatii de cultura generala sau cu o anumita tema.  Distractia e garantata!

Jocurile educative de la IDAKids sunt fabricate din materiale de inalta calitate si sunt ambalate in cutii frumos colorate care se pot pastra de-a lungul timpului. De regula in cutii se gasesc manuale de  instructiuni, asfel incat chiar daca nu cunoasteti jocul sa puteti sa il invatati rapid.