Arme de jucarie

Filter

Arme de jucarie

Jocul si joaca ii vor permite mereu copilului sa redobandesca linistea si armonia de care are nevoie pentru o dezvoltare armonioasa. Cu toate acestea nu trebuie sa uitam cat de energici pot sa fie copilasii nostri. Ei au nevoie sa-si consume energia si altfel decat prin jocuri educative sau creative. Mai ales cand vorba de baietei, copii au nevoie de jocuri de rol, de jocuri de imitatie si mai ales de „lupte”. Nimic nu o sa bucure mai tare un baietel decat faptul ca a reusit sa-si doboare tatal intr-o „lupta crancena” corp la corp.

Magazinul IDAKids va pune acum la dispozitie o oferta variata de arme de jucarie. Aceste arme de jucarie va vor ajuta sa puneti la punct strategiile unor jocuri inventate si stiute doar de voi.

In magazinul nostru gaseti pistoale de cowboy, pistoale pentru politisti sau serifi, sabii laser sau pusti si mitraliere cu lumini si sunete.

Puteti sa va faceti triburi si sau echipe, sa va jucati in casa sau in aer liber.

Pentru mici cavaleri IDAKids a pregatit o serie de sabii laser care functioneaza cu baterii. Aceste arme de jucarie sunt luminioase si au functie de sunet.

Cele mai cumparate arme din magazinul nostru sunt mitralierele. Aceste jucarii imita foarte bine mitralierele folosite de armata. Functioneaza pe baza de baterii, scot sunete in momentul in care se apasa pe tragaci si au lumini.  Copii sunt fascinati de aceste functii si mai ales de forma si dimensiunile realistice ale armelor de jucarie.

Jucariile din categoria arme de jucarie din magazinul online IDAKids sunt confectionate din materiale plastice de cea mai buna calitate, sunt rezistente la socuri si izbituri.

Din cauza faptului ca  piese mici, care se pot desface, aceste jucarii nu sunt recomandate copiilor care au varsta mai mica de trei ani. In cazul copiilor cu varsta mai mare de trei ani este recomandata supravegherea de catre un adult a copilului. Materiale din care sunt confectionate nu sunt toxice sau daunatoare sanatatii copilului tau.