Jucarii interactive bebelusi

Filter

Jucarii interactive bebelusi

Inca din prima parte a vietii, copilul mic, are nevoie de atentiea si iubirea neconditionata a parintilor. Bebelusul descopera lumea in care abia a intrat si la care trebuie sa se adapteze cat mai repede. Incepe sa perceapa mirosuri, texturile suprafetelor pe cale le atinge, zgomote cat mai variate si in ultima etapa a dezvoltarii bebelusii incep sa distiga culori si forme.

Ajuta-ti copilul sa faca difereta intre diferite sunete si texturi noi de materiale cu ajutorul unor jucarii interactive bebelusi.

 Aceste jucarii interactive bebelusi iti vor ajuta copilul nou-nascut sa distinga sunete din ce in ce mai multe si sa se familiarizeze tot mai tare cu ideea de muzica. Aceste jucarii au fost create si gandite special  pentru a satisface nevoile imediate de cunoastre ale bebelusilor.

Majoritatea jucariilor iteractive pentru bebelusi din magazinul nostru au functii sonore speciale pentru copilasi. Au melodii placute, linistitoate dar si diferite sunete din natura sau sunete de animale foarte cunoscute. Intensitatea sunetelor este una mica sau medie, pentru a nu speria copilul.

Jucariile interactive din magazinul IDAKids sunt viu colorate, au imagini vesele, cel mai adesea sunt reprezentatii haioase de animale salbatice sau domestice. Ofera-i bebelusului tau un pian in forma de pisicuta. Pe langa faptul ca este haios si simpatic, are si o multime de functii sonore deosebite. Copilul va invata treptat sa-si coordoneze manutele, tentat fiind de sunetele noi pe care le aude.

Jucarii muzicale.
In categoria jucarii interactive bebelusi se incadreaza o multime de jucarii muzicale. Aceste jucarii sunt confectionate din material plastic de foarte buna calitate, sunt rezistente la socuri puternice si sunt frumos colorate. Nu contin piese mici care sa se poata rupe sau desface pentru a pune in pericol sigurata bebelusului tau. Cu toate acestea recomandam supravegherea atenta a copiilor mici. Cel mai importat pentru copilul tau este timpul pe care il petreci cu el.

Jucariile interactive bebelusi pot sa fie cadoul perfect pentru momentul in care iti cunosti nepotelul sau nepotica, finutul sau finuta. Sunt special gandite pentru bebelusi si nevoile acestora de accea noi le recomandam cu drag. Sunt jucarii inteactive bebelusi haioase, creative sau pur si simplu amuzante.