Set joaca doctor

Filter

Set de joaca doctor

Jucariile de imitatie au fost si vor ramane mereu printre jucariile preferate ale copiilor. Si cum cea mai impresionanta meserie ramane cea de doctor IDAKids are acum pentru copilul tau doua variante de produs pentru set de joaca doctor.

Ca numar de piese sunt similare cele doua modele, insa sunt variatii de culori. Varianta pentru fetite este roz iar cea pentru baieti este albastru cu galben.

Setul de joaca doctor contine un stetoscop, un bisturiu, un microscop, o pereche de ochelari, o oglinda mica, foarfeci, pensete, seringa pentru injectii, ecuson pe care copilul tau trebuie sa isi scrie numele si cateva cutiute si sticlute cu medicamente si bandaje. Toate acestea vin intr-o gentuta de plastic in care ulterior se pot depozita si pastra.

Puteti sa va jucati impreuna de-a doctorul cu acest set de joaca doctor. Lasa-ti copilul sa fie medic si ajuta-l astfel sa invete anatomia umana. Nici nu iti poti imagina cat de eficient poate sa  fie procesul de invatare prin joaca. Copilul va asocia informatia pe care o asimileaza cu starea de bine si bucuria si veselia pe care o simte atunci cand se joaca cu tine.

Asta il va face sa invete cu drag mai tarziu. Familiarizandu-l de foarte mic cu notiunile de baza ale anatomiei umane, copilul tau va putea mai tarziu sa invete mai usor.

Daca nu cunosti nici tu detaliile pe care ti le cere, copii sunt cele mai curioase fiinte din lume, nu e nici o problema. Documentati-va  impreuna si trasnformati  joaca in proces de invatare pentru tine si copilul tau.

Setul de joaca doctor este confectionat din plastic de foarte buna calitate, este rezistent la socuri puternice si nu este toxic sau daunator sanatatii corpului uman.

Setul contine piese mici care se pot desface si inghiti, de aceea jucaria nu este recomandata copiilor cu varsta mai mica de trei ani. Si in cazul copiilor cu varsta mai mare de trei ani este recomandata supravegherea permanenta a copilului de catre un adult.

IDAKids este aici pentru tine si copilul tau. Daca ai intrebari sau nelamuriri nu ezita sa ne contactezi.

Set Doctor 8 Piese

35,00 lei TVA inclus

Ustensile doctor

45,00 lei TVA inclus