Jucarii pentru dentitie

Filter

Jucarii pentru dentitie

In primul an de viata bebelusul tau experimenteaza multe transformari prin care corpul lui trece. Prima schimbare majora este aceea de mediu. Obisnuit sa stea in confortul din burtica mamei, bebelusul se lupta acum cu variatii de temperaturi, diferite tipuri de antingeri, texturi diferite de materiale si sunete diverese. Ajuta-l sa treaca mai usor peste fiecare etapa de dezvoltare si ofera-i exact ceea ce are nevoie pentru fiecare perioada a vietii lui pentru a se dezvolta frumos. Apoi incepe treptat sa creasca si sa se dezvolte.

Ii cade parul pentru ca mai apoi sa ii cresca iar, oasele capului se sudeaza treptat si apar si primii dintisori. Inainte sa apara insa copilul isi simte gingiile inflamate, il dor si saliveaza excesiv.

IDAKids iti pune la dispozitie o serie de jucarii pentru dentitie destinate sa-i aline micutului tau suferinta.

In magazinul nostru gasesti jucarii gingivale, jucarii pentru dentitie, confectionate din silicon 100% non toxic, moale, semitransparente si umplute cu apa sterila.

Aceste jucarii pentru dentitie se pot pune la frigider pentru ca sa se raceasca. Ajunse la temperaturi mai scazute pot sa fie mai eficiente in calmarea durerilor gingivale.

Jucarii pentru dentitie – modele cu striatii pot ajuta la eruptia dentara.

Jucariile gingivale sunt jucarii confectionate si gandite special pentru bebelusi. Sunt usor de prins, simplu de tinut in manute si comod de ros. Nu exista riscul sa se raneasca cu ele asa cum nu exista nici riscul sa se sparga. Sunt extrem de rezistente la socuri. Jucariile pentru dentitie dezvolta percepta vizuala a bebelusului dar si latura senzoriala si tactila.

Magazinul nostru iti pune la dispozitie o  varietate de modele si culori astfel incat sa poti alege variantele potrivite pentru tine si copilul tau. Jucariile pentru dentitie au forme placute, prietenoase, de fructe sau legume sau chiar de manuta sau piciorus. Bebelusul poate sa faca asocieri logice dintre manuta lui si jucaria pentu dentitie pe care o tine. Poate sa fie un joc interesant pentru dezvoltarea lui ulterioara.

Noi stim cat de important este copilul tau pentru tine ! De aceea am pregatit pentru el cele mai bune produse la preturi foarte mici!