Un simplu mod de a cumpăra jucării pentru copiintru copii

Salut, noi suntem IDA Kids

Bine ați venit la IDA Kids – magazinul unic pentru toate nevoile copilului dumneavoastră! În ultimii 29 de ani, îmbrăcăm cu mândrie generații de copii din Târgu-Mureș. Furnizorii noștri sunt companii de încredere, de încredere, care oferă de ani de zile produse de calitate și servicii imbatabile pentru clienți. Dar am vrut să le oferim clienților noștri o modalitate și mai ușoară de a achiziționa îmbrăcăminte, jucării și accesorii pentru copii – și de aceea am lansat magazinul online IDA Kids. Avem tot ce ați putea avea nevoie pentru cei mici – de la haine la cărucioare, jucării și accesorii – și suntem mândri să oferim același serviciu imbatabil pe care clienții noștri îl cunosc și îl iubesc. Aceasta este destinația perfectă pentru a vă pregăti copiii pentru orice ocazie – așa că veniți alături de noi și începeți să răsfoiți astăzi!


Platforma IDA Kids

Am imbracat generatii in Targu-Mures. Furnizorii nostri sunt companii de  baza, de multe ori sunt companii Romanesti iar experienta noastra in furnizarea de produse de calitate este desavarsita. Vino pe la magazinul nostru din Targu-Mures si convinge-te.

Povestea IDA Kids a inceput in anul 1993 in Targu-Mures unde s-a  deschis primul magazin cu imbracaminte.

Am pus suflet in satisfacerea nevoilor clientilor, apoi am fost atenti cu fiecare produs comercializat si pentru ca am prins drag de copii am hotarat sa venim in intampinarea clientilor cu produse si jucarii pentru copii din suflet.

Lucrurile s-au conturat treptat in decursul anilor cu urcusuri si coborasuri. Dea-lungul anilor am deschis si inchis magazine dar am ramas intotdeauna tintisi catre clienti.

IDA Kids este proiectul nostru de suflet, locul in care interactionam cu persoane din toata Romania si aducem un zambet pe fetele lor. Stim cat esti de ocupat/a, de aceea pe IDAkids.ro, tot ce iti doresti este la un click distanta.

Ne lasam condusi de pasiune si avem curajul de a pune in fata costurilor, calitatea si satisfacerea deplina a celor ce ne calca pragul.

Ce ne motiveaza

Piata se schimba si este nevoie pentru o schimbare in compania noastra pentru a fi mai aproape de clientii nostri si de a le satisface nevoile.

Magazinul nostru online și magazinul nostru din Târgu-Mureș oferă cea mai bună și mai largă selecție de îmbrăcăminte și accesorii pentru copii. Am îmbrăcat generații întregi și ne propunem să continuăm să facem acest lucru – vino la IDA Kids și experimentează și tu!

Credem că fiecare copil merită tot ce este mai bun, și de aceea la IDA Kids ne asigurăm că fiecare client primește produse de cea mai bună calitate și cea mai bună experiență posibilă. Suntem pasionați să facem din experiența ta de cumpărături una memorabilă!

Cautam colegi in permanenta

Iti place compania noastra? Fain! Trimite-ne CV-ul tau sau aplica la unul din joburile postate

VEZI JOBURI