Jucarii pentru carucioare si patut

Filter

Jucarii pentru carucioare si patut

Odata ce poate vedea, atinge si percepe miscarile, copilul incepe sa aiba nevoie tot mai mare de atentia ta. Poti sa-l ajuti inca de mic sa se dezvolte armonios si sanatos invatandu-l sa se joace indiferent unde se afla. Incurajeaza-l sa se simta bine chiar daca sunteti pe strada  iar el este in carucior sau daca sunteti in masina.

IDAKids are acum pentru tine o serie de jucarii  destinate acestui tip de joaca.

Cu ajutorul lanturilor de carucior din categoria jucarii pentru carucioare si patut veti putea duce la plimbare si joaca. Acesta jucarie pentru carucior este alcatuita dintr-un lant semielastic pe care sunt insirate figurine cu animalute, stelute sau floricele.  Aceste figurine pot sa fie zornaitoare daca sunt in interior dotate cu margetule.

Confectionate din plastic de cea mai buna calitate, din plus sau textile, jucariile pentru carucioare si patut sunt la fel de necesare ca toate celelalte jucarii din camera copilului.

Vesele si colorate, pot sa fie mereu variante bune de jucarii de luat in masina sau carucior.

Inainte sa adoarma sau imediat dupa ce se trezeste copilul are nevoie de atentie. Din pacate daca sunteti in masina sau daca este in carucior nu poate sa primeasca aceasta atentie imediat.  Pentru a-l ajuta sa aiba rabdare, poti sa-i atragi atentia in maniera placuta cu jucarii pentru carucioare si patut. Il vei ajuta astfel sa isi dezvolte abilitatile de coordonare mana-ochi, va putea sa simta texturi diferite ale meterialelor dar si sa distinga diferite sunete si lumini.