Figurine

Filter

Figurine – Animale de jucarie

Pentru ca cea mai usora metoda de invatare la orice varsta este prin imagini si pentru ca nu ne este la indemana intotdeauna sa fugim la o ferma sau la zoo sa putem sa-i aratam copilului animalele noi va oferim figurine. Aceste jucarii sunt confectionate din material plastic de calitate si sunt frumos colorate.

Pentru copii de varste fragede avem figurine confectionate dintr-un plastic moale, netoxic astfel incat micutul tau sa nu se poata rani. Stim ca la varste mici copii invata prin atingere si de aceea suntem atenti la produsele pe care le oferim. Figurinele pot sa fie folosite cu succes ca materiale didactice pentru copilul tau.

Faceti impreuna o mica ferma din figurine pentru a-l ajuta sa invete animalele de curte. O sa fie foarte distractiv! Jucati-va de-a gradina zoologica! Puneti in ea lei, tigrii si elefanti! O sa tina minte mult mai usor care sunt asemarile si diferentele dintre animale daca vede o figurina in fata ochisorilor lui. Pate sa invete sa faca asocieri intre animale, clasificari sau sa invete despre fiecare in parte. Poate sa invete sa faca diferente intre cele mici si cele mari, inalte sau joase. Cu ajutorul figurinelor copilul tau poate sa invete si culorile. Dimensiunile figurinelor sunt atent gandite ca sa poata sa fie usor manevrate de micile manute ale copilului tau.

Figurinele pot sa fie insa distractive si amuzante si pentru copii mai mari. Pot sa reprezinte personajele preferate din desene animate sau din filmele de succes pentru copii.  Pot sa fie fixe sau semimobile: au mainile, piciorele sau capul flexibile.

Nici adultii nu sunt indiferenti la figurinele cu personajele preferate. Pot sa fie foarte bine si figurine de colectie, seturi de figurine care vor arata foarte bine in vitrina oricarui colectionar.

Cele mai populare figurine sunt cele cu dinozauri de jucarie. Cu ajutorul lor putem sa  trecem granitele timpului si sa construim o lume demult apusa in care omul nu era inca. Ofera-i copilului tau o intreaga lume plina de bucurii si zambete.

Figurinele se pot incadra cu succes la categoria jucariilor educative dar si creative. Vor stimula cu siguranta imaginatia copilului tau. Descoperiti impreuna jocuri frumoase si amuzante!

Folositi-va de figurinele de la IDAKids pentru a va ajuta copilul sa se dezvolte si sa creasca armonios.