Carucioare papusi si accesorii

Filter

Carucioare papusi si accesorii

Si papusica preferata a fetitei tale trebuie sa se plimbe si cum stim cat de obositor este sa plimbi pe cineva in brate am venit cu solutia. IDAKids are acum pentru fetita ta carucioare papusi si accesorii.

Carucioarele pentru papusi sunt ideale mai ales in situatiile in care fetita ta cea mare, care este de fapt destul de mica inca, are un fratior sau o surioara nou-nascut.

O jucarie de imitatie cum ar fi caruciorul pentru papusi poate sa o ajute sa se simta extrem de importanta. Ea isi va plimba papusica exact asa cum ii plimbi tu surioara/ fratiorul. Copiilor le place foarte tare sa imite gesturile parintilor. Acest lucru face parte din dezvoltarea lor naturala si sanatoasa. Lasa-ti fetita sa se bucure de plimbarile in aer liber sau pur si simplu dintr-o incapere in alta cu papusa preferata intr-un carucior usor de manevrat.

Carucioare papusi

Avem carucioare care imita perfect caruciorul sport pentru copii. Aceste modele de carucioare papusi au un cadru metalic rezistent si usor de manevrat si o parte textila pentru a putea plimba in voie orice papusa. Partea textila a acestui model de carucior este roz cu alb. Ceea ce nu poate decat sa placa micilor printese.

Al doilea model de carucioare papusi este confectionat in intregime din material plastic de foarte buna calitate. Acesta este reziztent la socuri puternice si are un design modern, usor de manevrat si transportat pentru a putea fi la dispozitia fetitei tale ori de cate ori aceasta simte nevoia sa-si rasfete papusa.

Accesorii papusi

Puteti sa iestiti in parc sa va plimbati impreuna cu mica papusica a fiicei tale fara sa trebuiasca sa-i mai porti grija. Iti poti ajuta copilul sa se responsabilizeze folosindu-te de jucarii aparent banale dar care pot avea un impact emotional foarte puternic asupra copilului tau.

Bucurati-va impreuna de plimbari si iesiri in aer liber si nu uitati sa luati cu voi si papusica preferata a micutei tale, acum intr-un carucior pentru papusi viu colorat.