Cuburi si caramizi

Filter

Cuburi si caramizi de jucarie

Printre primele jucarii ale oricarui copilas au fost intotdeuna cuburile si caramizile. Magazinul IDAKids iti pune la dipozitie pentru copilul tau o multime de variante de cuburi si caramizi.

Construiti palate si fortarete pentru figurinele copilului tau sau pentru papusi. Construiti garaje speciale pentru masinute si autovehiculele de jucarie.

In magazinul nostru exista mai multe tipuri de cuburi si caramizi pentru copii.

In functie de varsta si sexul copilului tau poti alege maxi blocks de plastic colorate in pachete mari sau mai mici. Avem cuburi si caramizi pentru copilasi mai mari de optisprezece luni in seturi al carui numar de bucati si pret variaza. Aceste cuburi sunt ambalate in saculeti de plastic care se inchid cu fermoar perfect pentru depozitarea cuburilor si caramizilor.

Pentru bebelusi sunt recomandate cuburile de lemn. Acest material iti va ajuta micutul sa simta texturi diferite. Cuburile de lemn sunt viu colorate, de dimensiuni diferite, ideale pentru a construi si darama diferite castele, poduri sau alte constructii.

Majoritatea cuburilor din lemn sunt ambalate in cutii foarte rezistente din carton de cea mai buna calitate. Aceste cutii pot avea sortator de forme transformand astfel cuburile in jucarii educative. Se pot pastra si depozita foarte usor in aceste cutiute specail create.

Desi se poate incadra cu succes si la categoria puzzle cubul Rubik este totusi un cub si putem sa vorbim despre el.

Cubul Rubik este o jucarie inteligenta, interactiva si creativa. Iti va ajuta copilul sa dezvolte abilitati de coordonare, dexteritate si precizie in prima faza. In timp va invata sa aiba rabdare, isi va dezvolta gandirea analitica si va putea sa perceapa mai usor geometria in spatiu. Cubul Rubik este o jucarie complexa, ieftina si necesara in fiecare casa, cu atat mai mult cu cat exista copii in ea.