Jucarii de tras si impins

Filter

Jucarii de tras si impins pentru bebelusi

A trecut incet, incet etapa in care bebelusul tau nu reusea sa  stea in fundulet sau sa mearga. Acum e vioi si incepe sa fie din ce in ce mai activ. Picioarele incep sa-l asculte si parca invata mai intai sa alerge si de abea dupa aceea sa mearga. Este amuzant si haios si nu mai are rabdare sa se joace cu jucarii care il tin pe loc.

Nici o problema. Si aceasta este o etapa fireasca in viata copilului tau. Magazinul IDAKids iti pune la dispozitie solutia: jucarii de tras/impins.

Jucariile de tras si impins sunt fabuloase datorita faptului ca ii sprijina mersul copilulul tau, ne referim aici in deosebi la cele de impins. Aceste jucarii pot sa fie folosite cu succes ca antemergatoare. Bebelusul tau isi va exersa mersul mult mai cu incredere in sine.

Jucariile de tras/impins sunt haioase si amuzante. Copii le adora indirerent de materialul din care sunt confectionate. IDAKids iti pune la dispozitie jucarii confectionate din lemn de cea mai buna calitate sau din plastic rezistent.

Jucariile de tras si impins din lemn sunt colorate si au diferite forme de animalute. Au accesorii mici legate cu sfori foarte scurte pentru ca atunci cand sunt impinse sau trase sa scoata sunete. Si acest aspect este indragit de copilasi.

Jucarii de tras si impins din plastic sunt legate de o sfoara, au roti, si sortator cu forme. Copilul poate sa traga de sfora jucariei pana oboseste, apoi se poate aseza pentru o pauza si poate scote formele din jucarie apoi le poate gasi locul potrivit in sortator. Asa va putea sa invete lucruri noi, sa-si dezvolte abilitatile de coordonare ochi-mana.

Jucariile de tras/impins sunt recomandate copiilor cu varsta mai mare de sase luni si ii va ajuta pe acestia sa-si dezvolte aptiudini ca mersul, de coordonare sau recunoastere.

Fiecare etapa a copilariei este esentiala pentru o dezvoltare armonioasa si naturala. Fi alaturi de copilul tau, sustine-l si incurajeaza-l, ofera-i jucariile necesare pentru o dezvoltare cat mai fireasca in fiecare etapa in parte.

Pentru copilasii de pana la doi, chiar trei anisor, o jucarie de tras/impins o sa fie intotdeuna un cadou potrivit.