Frumusete, bijuterii si accesorii fetite

Filter

Frumusete, bijuterii si accesorii fete

Inca de micute, micile printese isi doresc sa isi imite mamicile. Cand vine vorba de frumusete si bijuterii, fetitele devin foarte rapid receptive la noutati si vor sa fie mereu cochete si in pas cu noile tendinte ale modei.

IDAKids are pentru mica ta cocheta o serie de jucarii de frumusete, bijuterii si accesorii fete.

Aceste jucarii vin in seturi foarte frumos ambalate si contin cel mai adesea elemente si accesorii pentru par sau bijuterii de jucarie. Fie ca doreste sa isi coafeze micile prietene sau papusile preferate fetitele vor sa se joace cu jucarii de imitatie.

Jucati-va impreuna si inventati jocuri de frumusete, bijuterii si accesorii fetite, folosindu-va de jucariile din categoria cu acelasi nume din magazinul IDAKids.ro. Culorile vesele si materialele de foarte buna calitate va vor ajuta sa va jucati mai multa vreme cu aceste minunate jucarii.

Din cauza faptului ca unele seturi din categoria de produse frumusete, bijuterii si accesorii fetite pot contine bucati mici, care se pot desprinde si rupe usor, este recomandata supravegherea unui adult a copilului cand se joaca cu aceste jucarii. Pentru copii cu varsta mai mica de trei ani este nerecomandat accesul la ele.

Materialele folosite sunt non toxice si nedaunatoare sanatatii corpului uman.