Jocuri de societate

Filter

Jocuri de societate pentru toate varstele

Cauti un joc pentru copilul, sotul sau vecinul tau?  IDA Kids este raspunsul la intrebarea ta. La noi gasesti jocuri de societate de toate felurile.

Jocul si joaca sunt importante pentru dezvoltarea emotionala, afectiva si cognitiva a copilului tau, de accea sunt incurajate atat de specialisti cat si de parintii cu experienta. Cum te poti juca cel mai usor cu copilul tau daca nu prin intermediul unui joc de societate.

Jocuri de societate pentru copii

Jocurile de societate sunt de mai multe feluri dar in esenta toate fac acelasi lucru: te ajuta sa petreci timp de calitate cu cei dragi, iti dezvolta anumite abilitati si cel mai important este ca te inveselesc.

Odata cu trecerea timpului puteti achizitiona jocuri de societate din ce in ce mai sofisticate, cu grad de dificultate tot mai ridicat. Veti constata ca si Dumneavoastra va prieste sa petreceti timp cu familia sau prietenii in fata unui joc. O metoda forte buna de relaxare, o forma de invatare de lucruri noi dar si distractie pot sa va ofere jocurile de societate din magazinul nostru. Nu ezitati sa oferiti cadouri frumoase apropiatiolor. Un joc poate sa fie intotdeuna un cadou perfect pentru ca acesta vine mereu si cu promisiunea ca veti petrece mai mult timp impreuna.

Jocuri in familie

Stand la masa cu familia in fata unui joc de societate, fie el de strategie sau nu, vei descoperii lucruri noi despre cei dragi. In epoca in care calculatorul si tehnologia ocupa mare parte din timpul nostru liber noi venim cu alternativa. Magazinul nostru ofera o gama foarte variata de jocuri si in deosebi jocuri de societate. Poti incepe sa te joci cu copilul tau astfel de jocuri inca de la varste foerte fragede. Acesta va invata mai usor prin joaca sa aiba rabdare, sa gandeasca logic in anumite situatii dar si sa-si dezvolte spiritul de echipa si sa invete sa colaboreze cu alte persoane.

Bucurati-va de fiecare etapa de dezvoltare a copilului Dumnevoastra si ajutati-l sa devina tot mai bun! Oferiti-i metode de relaxare educative si nu uitati ca intotdeuna un joc de societate poate sa indeplineasca aceste cerinte. Jucati-va cat mai mult !!!