Jucarii interactive

Filter

Jucarii interactive

In  magazinul IDAKids gasesti o gama variata de jucarii interactive dedicate fetitelor sau baieteilor. Jucarii interactive sunt acele jucarii cu care copilul poate sa interactioneze intr-o oarecare masura.

Jucarii interactive pentru fete sau baieti

Papusa Maia este cel mai bun exemplu. Aceasta vorbeste, poate sa cante sau sa merga (unele variante).

Pentru baietei cea mai recomandata jucarie poate sa fie masinuta cu inductie. Aceasta merge singura datorita senzorului optic pe care il are. Aceasta masinuta poate sa citesca o linie negra cu o grosime intre 4 mm si 10 mm pe o foaie alba, mergand astfel dupa traseul desenat de tine sau copilul tau.

Jucarii magnetice

Cele mai moderne jucarii interactive sunt cele care au la baza functii magnetice. In magazinul IDAKids gasesti MagPuzzle. Acestea sunt alcatuite din mai multe piese magnetice imbracate in plastic. Aceste piese se pot folosi usor de copilul tau pentru a construi diferite forme. Il vei ajuta astfel sa invete geometrie in spatiu, sa-si dezvolte abilitati precum coordonarea sau dexteritatea, atentia si rabdarea. Jucati-va impreuna si analizati ulterior ce ati reusit sa construiti. Documentati-va apoi si aflati ce forma geometri ati reusit sa faceti.

Jucariile interactive din magazinul nostru sunt gandite pentru a face parte din categoria principala de jucarii : jucarii educative, datorita aptitudinilor dobandite de copilul tau.

Jucariile muzicale se incadreaza cu succes in aceasta categorie de jucarii interactive.

Fie ca vorbim de chitara, muzicuta sau un microfon viu colorat, IDAKids iti pune la dispozitie pentru tine si copilul tau o serie de jucarii muzicale.

Muzica este arta care dezvolta cel mai eficient creativitatea copilului tau. Muzica relaxeaza si binedispune, muzica poate sa invete copilul sa fie disciplinat dar in acelasi timp rebel. Jucariile interactive muzicale din magazinul nostru sunt dedicate tuturor copiilor mai mult sau mai putini creativi sau atenti la ce se intampla in jurul lor dar care au chef si pofta de viata si care vor sa molipseasca cu buna lor dipozitie.

Ajuta-ti copilul sa studieze folosindu-te de jucariile interactive din magazinul IDAKids.