Puzzle

Filter

Puzzle Copii

De-a lungul timpului au existat cateva jucarii care nu s-au demodat si care credem noi ca vor exista multa vreme de acum incolo.

Din aceasta categorie fac parte cu foarte mare succes puzzle urile. Jocul de puzzle copii exista in categoria de produse a magazinului IDAKids in mai multe forme in functie de varsta caruia ii este destinat.

Puzzle din lemn
Pentru copii mici, pana la varsta de cinci ani, sunt recomandate jocurile de puzzle din lemn. Acestea sunt mai usor de manevrat, au piese mari, maxi puzzle, special concepute pentru manutele micute ale copilului tau.

Puzzle 25 – 1000 piese
Complexitatea si gradul de dificultate al unui puzzle este dat in primul rand de numarul de piese. Asadar pentru copii mai mari si de ce nu chiar si pentru adulti avem puzzle de la 25 de piese pana la o mie. Cele din urma formeaza imaginile unor peisaje spectaculoase si deosebite.

Puzzle este o jucarie din carton care poate sa fie de diferite marimi si dimensiuni. Imaginea formata poate sa aiba diferite dimensiuni, precum si grosimea cartonului sau numarul de piese.

Este important atunci cand alegi un puzzle pentru copilul tau sa fi atent la cateva aspecte.

Primul aspect este legat de gradul de dificultate. Puzzle ul ales trebuie sa fie dedecat grupei de varsta in care se incadreaza copilul tau. Daca alegi un puzzle prea complex pentru el ai putea sa-i generezi frustrari. Al doilea aspect important este mesajul. Ce imagine formeaza acest puzzle. Daca imaginea formata este una cu un personaj indragit de el/ea, sau un animalut care ii place, sansele sa ii faca placere sa il rezolve sunt mai mari.

Puzzle urile sunt jocuri de inteligenta care iti vor ajuta copilul sa-si dezvolte latura analitica. Il vor dezvolta virtuti ca rabdarea si atentia si ii vor stimula imaginatia si creativitatea. Desi poate parea un joc riguros si matematic, rezolvarea unui puzzle poate oferi  multa satisfactie atat copilului tau cat si tie.

Ajuta-ti copilul sa creasca armonios ! Ofera-i jucarii care sa-i dezvolte abilitati si aptitudini care sa-l poata ajuta pe viitor.

In magazinul nostru vei gasi si puzzle copii tridimensionale. Prin rezolvarea acestora vei obtine machete interesante si frumoase.

IDAKids iti pune la dipozitie o serie de puzzle copii oferind distractie pentru intreaga familie