Triciclete

Filter

Triciclete pentru copii

Copilul tau creste dar inca nu este suficient de mare ca sa parcurga distante mari pe jos dar nici in carucior nu mai are rabdare sa stea? O tricicleta e solutia.

In magazinul nostru gasesti triciclete pentru copii de la sase luni pana la cinci ani. Avem triciclete cu un model ergonomic, foarte comod si confortabil pentru copii si extrem de manevrat de adulti.

Ghidonul tricicletei, precum si manerul de ghidare al parintelui, chiar si cadrul de sprijin al copilului au protectie termica, ceea ce face tricicleta sa fie ideala pentru plimbare si in zilele mai racoroase de toamna sau de primavara.

Rotile tricicletei sunt din material EVA iar la unele modele sunt de plastic sau din material cu rulmenti. Majoritatea modelelor de triciclete din magazinul nostru au in spate un ideal si foarte practic cosulet sau buzunar pentru depozitare. Astfel ca vei putea sa mergi la cumparaturi fara sa iti mai faci griji ca puiul tau este deja prea plictisit sa stea in carucior sau poate sa fie prea neastamparat daca il lasi liber in magazin.

Pe ghidonul fiecarei triciclete vei gasi un claxon. Acesta este functional si este adorat de majoritatea copiilor. Se amuza foarte tare sa se joace cu el.

Avem in stoc modele de tricicleta care au o bara de protectie care se poate rabata deasupra scaunului si se poate chiar demonta atunci cand nu mai este necesara. Pentru copilasii mici, care nu ajung inca la pedale, avem triciclete prevazute cu un suport special pentru picioruse. Acest suport se poate demonta cand nu mai este util. Tot pentru copilasi avem si triciclete care au curele de protectie.

Cadrul metalic al tricicletelor asigura o mai mare siguranta insa avem si modele cu un cadru din material plastic viu colorat. Majoritatea modelelor de triciclete sunt prevazute cu o copertina care pe timp de vara iti va apara copilul de razele naucitoare ale soarelui. Magazinul nostru iti ofera o gama foarte variat de modele de triciclete de care se pot bucura copilasii pana la varsta de cinci ani. Avem oferte de pret foarte bune pentru tine si copilul tau.