Scoala si gradinita

Filter

Scoala si gradinita

Pentru scoala si gradinita aveti nevoie de o mie de articole diferite, de fiecare data altele din ce in ce mai complexe si complicate parca.

Noi iti sarim in ajutor.

La IDAKids gasesti articole de scoala si gradinita la cele mai avantajoase preturi si in cele mai moderne forme. Eroii preferati sau printesele nu lipsesc de pe articolele scolare din magazinul nostru.

Ghiozdane si genti
Cel mai importat accesoriu pentru scoala si gradinita este ghiozdanul sau rucsacul. Acesta trebuie sa fie incapator, cu bretele reglabile si confortabile, asadar buretate neaparat, cu mai multe buzunare atat in interior cat si in exterior. O alta cerinta de loc de nedeglijat in alegerea unui ghiozdan pentru copilul tau prescolar sau scora deja este modelul. Cele mai cautate modele sunt acum cele tridimensionale.

Ghiozdane cu eroi si printese
Elsa si cu Ana arata fabulos in 3D pe ghiozdanul roz cu albstru al ficei tale. Nu lipseste nici Sofia intai, Minnie Mouse sau Plusica. Pentru baietei avem ghizdane cu modele 3D cu Mikey Mouse, Spiderman sau Jack din tara de nicaieri.  Sunt modele deosebite atat prin calitatea materialelor cat si prin gradul de confort pe care il ofera copilului datorita pretelelor buretate si  partea din spate cusuta astfel incat sa nu devina prea greu de purtat.

Agende, jurnale, caiete
Nu lipsesc nici agendele sau jurnalele in care copilul tau isi poate exersa scrisul fara sa simta ca este obligat sa faca teme. Lasa-l sa-si noteze ce doreste si vei vedea rezultatele in curt timp.

Termosuri, cani si cutii sandwich
Tot pentru scoala si gradinita ai nevoie de cutii pentru sandwich sau termos pentru a-i putea pune un ceai cald pe timpul iernii sau ca sa-i pastreze apa rece vara.

Seturi haioase de lunch formate din cutii alimentare si termos gasesti la  IDAKids la cele mai bune preturi. Avem atat modele pentru fetite, roz cu Trolls sau prinetese precum Sofia intai dar si pentru baietei, modele cu licenta Disney cu Spiderman, Mikey Mouse sau Cars.

Asorteaza-i ghiozdanul cu setul pentru lunch si cu o agenda cu lacatel. Faceti scoala mai amuzanta si mai distractiva. Insoteste-ti copilul la scoala sau la gradinita si lasa-l in compania eroilor preferati de pe ghiozdan sau geanta.