Ateliere si bancuri de lucru

Filter

Ateliere si bancuri de lucru

Ce poate sa aduca o bucurie mai mare copilului tau decat o jucarie din categoria preferata? Un banc de lucru sau un atelier cu tematica preferata a copilului tau.

IDAKids are acum o categorie dedicata acestor seturi speciale de jucarii, categorie numita Ateliere si bancuri de lucru.

Daca esti fericitul parinte al unei fetite, sau mai multe, vei putea sa alegi acum din categoria ateliere si bancuri de lucru o splendida bucatarie roz cu accesorii pentru fiica/fiicele tale.

Bucataria are un super pret si este dotata cu optisprezece accesorii minunate: cratite, polonice, clesti de bucatarie si alte accesorii atat de necesare pentru a face joaca si mai distractiva.

Jucaria este foarte usor de montat, este sub forma unui banc de lucru de dimensiuni medii. Plasticul din care este confectionata este de cea mai buna calitate. Este o jucarie rezistenta la socuri si lovituri, pentru ca noi stim cat de neindemanatici pot sa fie copilasii.

Cele mai ingenioase ateliere si bancuri de lucru raman cele pe care copilul trebuie sa le construiasca singur. In magazinul IDAKids gasesti doua variante deosebite de astfel de ateliere :  Large Rattan House si Little Vendor Stand.

Aceste ateliere si bancuri de lucru sunt confectionate din materiale ecologice suta la suta. Este vorba de un carton foarte rezistent dar care este biodegradabil. Este foarte imporatant sa-ti inveti copilul sa aiba grija de mediul in care traieste dar si de planeta. In timp ce lucrati impreuna la asamblarea acestor jucarii puteti sa discutati de ecologie, ce inseamna biodegradabil si natura. Va fi amuzant si distractiv sa invatati lucruri noi in timp ce va jucati.

Large Rattan House este o casuta de joaca formidabila. Aceasta casuta face parte din categoria ateliere si bancuri de lucru pentru ca trebuie asamblata, colorata, pictata si desenta. In final veti obtine o casuta de joaca originala si fabuloasa.

Little Vendor Stand are la baza acelasi principiu ca si casuta de joaca. Veti construi un stand, il veti picta, desena si colora. Copilul tau o sa fie extrem de incatat de aceste jucarii minunate.

IDAKids te asteapta cu oferte noi in  fiecare zi!

Set Unelte 18 Piese

62,00 lei TVA inclus

Centru de activitati autobus din lemn pentru bebe

Prețul inițial a fost: 179,00 lei.Prețul curent este: 130,00 lei. TVA inclus

Masa de activitati din lemn

Prețul inițial a fost: 700,00 lei.Prețul curent este: 500,00 lei. TVA inclus