Jocuri de memorie si inteligenta

Filter

Jocuri de memorie si inteligenta pentru copii

Creierul este un organ care trebuie antrenat ca sa poata sa functioneze la capacitate cat mai mare.  Acest lucru este foarte valabil si pentru creierul copilului tau. Daca este antrenat de timpuriu se poate dezvolta armonios. Avem o categorie intreaga de jocuri dedicata acestui lucru.

 Avem jocuri de memorie si inteligenta pentru copii de toate varstele. Pe langa faptul ca il indrumi catre o gandire logica si sanatoasa, aceste jocuri sunt si foarte amuzante si mai ales educative. Memoria se exerseaza cel mai usor prin lectura, exercitii de logica, matematica  si asimilare de noi informatii. Invatand despre animale, de exemplu, copilul tau va putea atat sa-si antreneze memoria cat si sa-si dezvolte inteligenta cognitiva.  Va oferim jocuri care contin cartonase cu informatii despre diferite animale din diferite parti ale lumii. In partea a doua a jocului, cand se presupune ca toate cartonasele au fost deja citite de toti participantii la joc, se testeaza jucatorii intre ei cu intrebari legate de informatiile tocmai citite. Avem nenumarate astfel de jocuri de memorie si inteligenta pentru copii in magazinul nostru.

Sunt disponibile pentru copilul tau si jocuri clasice de memorie. Jocuri in care sunt cartonase cu diferite imagini pe care trebuie sa le retina pentru a le putea descrie ulterior.

Matematica nu a fost niciodata mai usor de invatat. Noi avem pentru tine si copilul tau cateva jocuri care va vor putea ajuta sa faceti din adunare si scadere un joc distractiv si amuzant. Petreceti mai mult timp de calitate cu propriul copil si investeste in buna lui crestere. Poti sa ai incredere in cat mai multe jocuri de memorie si inteligenta pentru copii.

Jocurile de domino, de la cel clasic pana la variantele colorate, sau cu personajele preferate ale copilului tau, au fost si vor ramane o metoda buna de a-i dezvolata abilitati precum atentia si concentrarea  copilului. Aceste aptitudini sunt necesare oricarui individ.

Jocurile pe care le gasesti in magazinul nostru sunt confectionate din materiale de foarte buna calitate,  sunt produse de firme renumite si pot sa fie oricand oferite oricarui copil.

    LA IDAKids gasesti cadoul ideal pentru copilul tau !