Jucarii creative

Filter

Jucarii creative

Cand eram noi mici ii spunea pur si simplu „lucru manual” si se rezuma la lipit, decupat si cusut, acum lucrurile sunt mult mai complexe – jucarii creative. Daca vrei sa dezvolti abilitati de indemanare, creativitate sau dexteritate la copilul tau atunci cauti unde trebuie.

IDAKids a pregatit pentru tine si copilul tau o multime de jucarii creative pentru diferite categorii de varsta. De la cele mai bune materiale pana la cele mai mici preturi, gasesti in magazinul nostru.

Puzzle Dabago

Jucaria care se incadreaza cu succes in categoria jucarii creative este jocul de masa Dabago. Acesta iti pune copilul la treaba si il ajuta sa-si dezvolte mai multe aptitudini decat pare la prima vedere.

Pentru a putea pune placa pe care urmeaza sa fie jocul construit trebuie sa faca un puzzle. Acest puzzle este desenat pe ambele parti ceea ce face munca copilului si mai interesanta. Odata pusa tabla urmeaza sa se ocupe de fiecare element in parte. Fiecare animalut, sau cladire, trebuiesc pe rand sa fie colorate pe o parte si lipite pe ele un autocolant pe cealalta parte.  Dupa ce ati trecut si de aceasta etapa in construirea acestei jucarii creative, urmeaza sa puneti picioruslele fiecarui element in parte si mai apoi sa va jucati. Animalutele se pot aranja si rearanja la nesfarsit starnind astfel imaginatia copilului tau de fiecare data.

Aceasta jucarie creativa este confectionata din materiale de foartebuna calitate, rezistente si frumos colorate.

Jucari creative stiintifice

Din aceasi categorie a jucariilor creative se incadreaza si jucariile stiintifice sau hama. Jucariile stiintifice necesita foarte multa rabdare si sunt recomandate copiilor cu varsta mai mare de cinci ani. Acestea vin in pachete care contin toate elementele necesare pentru a costrui diferite obiecte care se transforma in jucarii interactive si jucarii creative.

Hama – jucarii creative

Jocul hama este alcatuit dintr-un set de margelute colorate pe care copilul tau trebuie sa le aranjeze pe o placa de plastic dupa un model. Va trebui sa-l ajuti cu lipirea pieselor folosind fierul de calcat. Toate materialele necesare sunt in pachetele de hama. Dupa lipire rezulta o jucarie simpatica la care copilul tau a lucrat.