Lampi de veghe

Filter

Lampi de veghe

Copilul tau are nevoie sa fie alintat si iubit tot timpul dar parca inaite de somn aceste lucruri sunt absolut necesare. Creaza o admosfera de vis in camera copilului tau de fiecare data cand il pregatesti pentru somn. Diversele modele de lampi de veghe din magazinul online IDAKids te pot ajuta.

Au o lumina calda, deloc deranjanta pentru ochisorii copilasului tau. Au diferite forme si modele, nu au cablu ceea de le face foarte usor de transportat.

Poti pune una din lampile de veghe pe noptiera de langa patutul bebelusului. Copii mici deschid adesea ochii in somn fara sa se trezesca. Ei  „verifica ” doar spatiul in care sunt si adesea cauta prezenta mamei. O lampa de veghe este ideala pentru astfel de nopti. Copilul tau se va linisti daca isi da seama ca nu este in intuneric deplin.

Aceste lampi de veghe functioneaza cu baterii si pot sa lumineze intrega noapte fara sa se incalzesca. Dau o caldura si o luminozitate aparte fiecarei incaperi.  Sunt extrem de potrivite si pentru copilasii mai mari. Intunericul si bezna deplina nu sunt neparat recomandate nici copiilor marisori. Ei se pot speria in timpul noptii poate din cauza unui vis urat sau poate pur si simplu din cauza unui sunet. O lampa de veghe rezolva acesta problema.

Modelele din magazinul nostru sunt haioase, simpatice si dragalase. Pot sa aiba forma unui norisor, soare sau luna sau a unei sticle de lapte pe care scrie in mod haios „Milk” sau chiar a unei pere verzi.

Culorile sunt placute, deschise si armonioase. Lumina data de aceste lampi de veghe este la intensitatea perfecta pentru a nu deranja somnul si in acelasi timp sa nu oboseasca ochii atunci cand se trece de la intuneric. Lasati-va purtati de lumea basmelor si treceti treptat pe taramul viselor. Lampile de veghe din magazinul online IDAKids pot sa ajute si sa faca trecerea mai lina.

Preturile la care gasesti acesta gama variata de lampi din magazinul nostru sunt extrem de avantajoase. Astfel ca vei putea sa faci un cadou minunat si deosebit oricarui copil la un pret foarte mic.

Interfon copii digital

260,00 lei TVA inclus