Carusel patut

Filter

Carusel patut pentru copii

Vrei ca bebelusul tau sa doarma in patut, sa adoarma mai repede si si aiba un somn cat mai odihnitor si placut ?

IDAKids iti pune acum la dispozitie o solutie care s-ar putea sa functioneze si in cazul bebelusului tau.

Poti imbunatati acum calitatea somnului copilului tau pur si simplu atasandu-i de patut un carusel de patut. Caruselul pentru patut este o jucarie  care daca este in varianta electronica sau chiar mecanica, este interactiva pentru bebelusi.

De componenta mecanica sau cea electronica sunt atasate pe un suport circular jucarii suspendate. In functie de tipul de carusel patut pe care il alegi, aceste jucarii pot sa fie de plastic, din margele hama, sau din plus. Acestea din urma sunt detasabile pentru a putea fi spalate. Avem in stocul magazinului nostru tematici diferite pentru categoria de produse carusel patut. Cu animalute domestice, cu animale subacvatice sau cu floricele sau stelute.

Cum ne jucam cu caruselul pentru patut?

Ajuta-ti copilasul sa-si dezvolte vocabularul cu ajutorul animalutelor de pe caruselul de patut. Indica-i un animal apoi repeta de cateva ori cum face animalul respectiv. Va invata mult mai usor sa rosteasca primele sunete daca le aude des si mai ales daca le asociaza cu imagini care ii devin dragi.

Carusel patut cu sunete si melodii

La IDAKids gasesti carusel patut cu sunete si melodii. Aceste accesorii nu trebuie sa lipseasca din camera nici unui bebelus. O melodie calda si lina, cu un ritm incet si bland, la o intensitate mica, il va ajuta pe puiul tau sa se relaxeze si sa adoarma mai repede. Repetat seara de seara acest ritual ii poate imbunatati calitatea somnului copilasului tau. De asemenea il initiaza foarte devreme in tainele muzicii. Se stie ca muzica dezvolta latura creativa a oamenilor.

Caruselele pentru patut de la IDAKids functioneaza cu baterii sau au un mecanism mecanic cu cheita.  Sunt confectionate din materiale durabile, de calitate. Sunt viu colorate si reprezinta scene din natura sau cosmos.

Miscarile circulare si lente vor atrage atentia si privirea  bebelusului tau ajutandu-l astfel sa-si dezvolte musculatura oculara.

Pentru sugestii sau intrebari IDAKids iti sta la dispozitie.