Jucăriile cele mai bune pentru bebeluși între 3 și 6 luni

După perioada de nou-născuți, bebelușii sunt gata să înceapă să interacționeze cu lumea. Iar noi vom vă spune care sunt cele mai bune jucării pentru bebelușii între 3 și 6 luni pentru a-i ajuta în această călătorie. Este esențial să vă asigurați că oferiți jucării care sunt atât sigure, cât și adecvate din punct de vedere al dezvoltării și care îndeplinesc nevoile senzoriale ale bebelușului. Vom lua în considerare multe jucării care sunt foarte tactile. În special pentru bebelușii mai mici, modul lor principal de înțelegere a lumii este prin atingere. Dar, alte lucruri foarte importante sunt jucăriile muzicale pentru a oferi stimulare senzorială și jucării care promovează dezvoltarea atât a abilităților motorii fine, cât și cele groase.

Alegerea poate fi foarte coplesitoare atunci când alegi cele mai bune jucării pentru bebeluși între 3 și 6 luni. Dar vom descompune exact ce au nevoie bebelușii din această grupă de vârstă și care sunt alegerile noastre top pentru ei.

De aceea, ne străduim să oferim o gamă largă de opțiuni, cum ar fi cadourile de Crăciun ideale pentru fetițele de 6 luni cu gama noastră de body-uri sau jucării pentru bebeluși.

 

Animal de pluș

Există un motiv pentru care animalele de pluș sunt darul preferat pentru bebeluși. Sunt ceva cu care bebelușul poate interacționa din primele momente și ceva pe care îl va iubi în continuare pe măsură ce îmbătrânește.

Cu bebelușii de 3 și 4 luni, au nevoie de jucării mari care nu necesită abilități motorii foarte fine. Sunt capabili să apuce lucrurile, dar nu pot face prea multe pentru a le manipula efectiv. Acest lucru face ca un animal de pluș să fie o alegere excelentă pentru un cadou de Crăciun pentru un copil de 4 luni.

Când vine vorba de animale de pluș, acordăm prioritate siguranței bebelușului dumneavoastră, asigurându-ne că produsele noastre nu conțin substanțe chimice agresive. Dacă sunteți în căutarea animalului de pluș perfect, nu există o alegere mai bună decât ceva din colecția noastră de cadouri pentru copii elefanți.

Jucăriile cele mai bune pentru bebeluși între 3 și 6 luni

Pentru că bebelușii mici le place să exploreze lumea cu gura, tromoa unui elefant de pluș le va aduce o bucurie imensă. Un elefant de pluș poate ajuta, de asemenea, să-i învețe pe copii despre animale pe măsură ce cresc, ceea ce face ca aceasta să fie o alegere excelentă pentru această categorie de vârstă.

Inel de mestecat dentiție 

Deoarece bebelușul dumneavoastră va pune totul în gură, un inel de mestecat este esențial pentru această perioadă. Inelele de mestecat ajută la calmarea durerilor de dinți și la dezvoltarea abilităților motorii fine ale bebelușului.

Asigurați-vă că inelul de mestecat este fabricat din materiale sigure pentru bebeluși și că este ușor de ținut în mână pentru bebelușul dumneavoastră. Inelele de mestecat din silicon sunt o opțiune bună pentru această vârstă, deoarece sunt moi și flexibile.

În general, jucăriile cu care puteți interacționa împreună cu bebelușul dumneavoastră sunt cele mai bune opțiuni pentru această perioadă. Jucării care oferă o varietate de experiențe senzoriale, care promovează dezvoltarea abilităților motorii fine și care sunt sigure sunt cele mai potrivite pentru bebelușii de 3-6 luni.

Oglinzi

O altă idee bună este o oglindă. Un bebeluș de 3-6 luni nu va putea recunoaște că se uită la sine până când va fi mult mai mare, dar oglinda le oferă ceva interesant de privit.

Până la 4 luni, ei sunt capabili să vadă mișcările mai clar și se vor bucura să se uite la ei înșiși. Există multe opțiuni sigure pentru bebeluși, cum ar fi oglinzile din policarbonat care nu se sparg.

De asemenea, puteți obține jucării cu oglindă pe roți, permițând bebelușului să le tragă mai aproape sau să le depărteze, ajutându-i cu abilitățile motorii. Puteți crește nivelul de stimulare vizuală cu ținute precum cele cu imprimeu de cactus pentru a mări factorul de drăgălășenie.

Share

You Might Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *