cort de joaca teepee

Cort de joaca Teepee

Astăzi corturile teepee au devenit un corturi de joacă pentru copii acasă. Acestea se folosesc și grădină sau pe plajă. Corturile noastre este o idei pentru o distracție deosebită și o frumoasă pentru copilul tău. 

Nu totuși toată lumea cunoaște istoria corturilor teepee, care datează din secolul al XIX-lea din america de Nord, unde trăiau indienii. Teepee a fost de fapt casa indienilor si singurul lor loc de odihna in interior.

Corturile de joaca Teepeele create de noi nu seamănă cu cele fabricate din piei de bivoli de către indieni, care se bazau pe construirea unui trepied și care erau susținute chiar de câteva zeci de lemne. Corturile noastre sunt în primul rând pentru distracție și sunt elemente la modă și frumoase ale decorului camerei pentru copii. Cortul Teepee este ideal pentru distracția în familie, citirea poveștilor pentru culcare și chiar un loc pentru un pui de somn scurt – este un loc de odihnă și de detașare de restul lumii.

Toată lumea vrea să fie indian

Corturile teepee sunt perfecte pentru a dezvolta gândirea creativă. Ele pot deveni un palat pentru prințese, o bază militară, o peșteră de dragon sau o ascunzătoare mare. Bineînțeles, un cort de indieni în care poți purta o bandana cu pana. Modelele frumoase și unice sunt gândite pentru ca fiecare copil sa își poată alege culoarea sau printul preferat. În cort, puteți pune pătură, perne și alte obiecte care vor face și mai confortabil și în siguranță.

„Când copilul râde, întreaga lume râde” – Janusz Korczak

Multifuncționalitatea cortului

Teepee are multe trebuințe – este o jucărie, o bucată de mobilier și un element decorativ de orice interior. Un cort indian se potrivește în orice spațiu – nu numai camera unui copil, ci va funcționa și în camera de zi, pe terasă sau în grădină, și datorită numeroaselor culori și modele disponibile, poate fi adaptat la mobilierul camerei și asigurarea unui aranjament coerent al spațiului copiilor. Teepee este, de asemenea, universal – va oferi un spațiu sigur și va fi o sursă de distracție deosebită pentru copiii mai mici și mai mari, băieții și fetele, precum și pentru părinții lor.

Folosește teepee ori de câte ori vrei

usor de transportat
cort de joaca teepee pliat

Fiecare cort are o geantă, astfel încât să o puteți transporta și să o păstrați fără probleme. Teepee este distractiv pentru toate generațiile. De asemenea, merită să ne amintim că corturile teepee sunt portabile – se pot plia cu ușurință (corturile de la IDA Kids au bastoane pliabile, care le fac ușor de transportat si depozitat) și pot fi ascunse sau mutate în orice loc.

De azi avem o promoție specială pentru dvs.! 20% reducere la toate corturile de teepee! Faceți o schimbare de primăvară a camerei copilului dumneavoastră! Click aici!

Cort tip indian Teepee, Alb cu figurine

Cort tip indian Teepee, Alb-Roz

Cort tip indian Teepee, Alb-Negru

Cort Teepee, Multicolor cu saltea de joaca

Cort Teepee roz pentru fetite

Share

You Might Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.