Salut, noi suntem IDA Kids

Magazinul nostru online este rezultatul a 25 de ani de experiență
în retail cu produse pentru copii.

Platforma IDA Kids

Am îmbrăcat generații în Târgu-Mures. Furnizorii noștri sunt companii de  bază, de multe ori sunt companii Românești iar experiența noastră în furnizarea de produse de calitate este desăvârșită. Vino pe la magazinul nostru din Târgu-Mureș și convinge-te.

Povestea IDA Kids a început în anul 1993 în Târgu-Mureș unde s-a  deschis primul magazin cu îmbrăcăminte.

Am pus suflet în satisfacerea nevoilor clienților, apoi am fost atenți cu fiecare produs comercializat și pentru că am prins drag de copii am hotărât să venim în întâmpinarea clienților cu produse și jucării pentru copii din suflet. 

Lucrurile s-au conturat treptat în decursul anilor cu urcușuri și coborâșuri. Dea-lungul anilor am deschis și închis magazine dar am rămas întotdeauna țintiși către clienți.

IDA Kids este proiectul nostru de suflet, locul în care interacționăm cu persoane din toată Romania și aducem un zâmbet pe fețele lor. Știm cât ești de ocupat/ă, de aceea pe IDAkids.ro, tot ce îți dorești este la un click distanță. 

Ne lăsăm conduși de pasiune și avem curajul de a pune în fața costurilor, calitatea și satisfacerea deplină a celor ce ne calcă pragul.

Ce ne motivează

Piața se schimbă și este nevoie pentru o schimbare în compania noastră pentru a fi mai aproape de clienții noștri și de a le satisface nevoile.

Căutăm colegi în permanență

Îți place compania noastră? Fain! Trimite-ne CV-ul tău sau aplică la unul din joburile postate

Vezi joburi