Salut, noi suntem IDA Kids

Magazinul nostru online este rezultatul a 29 de ani de experienta
in retail cu produse pentru copii.


Platforma IDA Kids

Am imbracat generatii in Targu-Mures. Furnizorii nostri sunt companii de  baza, de multe ori sunt companii Romanesti iar experienta noastra in furnizarea de produse de calitate este desavarsita. Vino pe la magazinul nostru din Targu-Mures si convinge-te.

Povestea IDA Kids a inceput in anul 1993 in Targu-Mures unde s-a  deschis primul magazin cu imbracaminte.

Am pus suflet in satisfacerea nevoilor clientilor, apoi am fost atenti cu fiecare produs comercializat si pentru ca am prins drag de copii am hotarat sa venim in intampinarea clientilor cu produse si jucarii pentru copii din suflet.

Lucrurile s-au conturat treptat in decursul anilor cu urcusuri si coborasuri. Dea-lungul anilor am deschis si inchis magazine dar am ramas intotdeauna tintisi catre clienti.

IDA Kids este proiectul nostru de suflet, locul in care interactionam cu persoane din toata Romania si aducem un zambet pe fetele lor. Stim cat esti de ocupat/a, de aceea pe IDAkids.ro, tot ce iti doresti este la un click distanta.

Ne lasam condusi de pasiune si avem curajul de a pune in fata costurilor, calitatea si satisfacerea deplina a celor ce ne calca pragul.

Ce ne motiveaza

Piata se schimba si este nevoie pentru o schimbare in compania noastra pentru a fi mai aproape de clientii nostri si de a le satisface nevoile.

Cautam colegi in permanenta

Iti place compania noastra? Fain! Trimite-ne CV-ul tau sau aplica la unul din joburile postate

VEZI JOBURI